Krokante surimiburgers met vinaigrettesla
Aan de slag
Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen. Van mengsel vier burgers vormen. In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 min. gaar en goudbruin bakken. Sla schoonmaken en in stukken scheuren. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen. Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen. Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.
Krokante surimiburgers met vinaigrettesla
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen. Van mengsel vier burgers vormen. In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 min. gaar en goudbruin bakken. Sla schoonmaken en in stukken scheuren. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen. Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen. Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakjes surimisticks
50 g cornflakes
2 eieren
50 g boter
1 kropsla
1 bosje radijs
4 bruine bolletjes
8 eetlepels vinaigrette de dijon
Dit heb je nodig
keukenmachine