Krokante surimiburgers met vinaigrettesla
bewaar
bewaar

Krokante surimiburgers met vinaigrettesla

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen. Van mengsel vier burgers vormen. In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 min. gaar en goudbruin bakken. Sla schoonmaken en in stukken scheuren. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen. Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen. Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante surimiburgers met vinaigrettesla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig