Krokante visfilet met bieslookkrieltjes
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Bakplaat van oven bedekken met bakpapier. Ei in diep bord loskloppen met kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Cornflakes in diep bord doen en met de hand beetje verkruimelen. Helft bieslook erboven fijnknippen en mengen. Visfilets eerst door ei halen en dan door cornflakes zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Op bakpapier op bakplaat leggen. Vis in hete oven in ca. 10 min. gaarbakken. Krieltjes ondertussen in ruim koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Snijbonen toevoegen, weer aan de kook brengen en in ca. 6 min. gaarkoken. Afgieten. Boter erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en rest bieslook erboven fijnknippen. Visfilets op 4 borden leggen en bieslookkrieltjes met snijbonen ernaast scheppen.
Krokante visfilet met bieslookkrieltjes
hoofdgerecht
null personen
371 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Bakplaat van oven bedekken met bakpapier. Ei in diep bord loskloppen met kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Cornflakes in diep bord doen en met de hand beetje verkruimelen. Helft bieslook erboven fijnknippen en mengen. Visfilets eerst door ei halen en dan door cornflakes zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Op bakpapier op bakplaat leggen. Vis in hete oven in ca. 10 min. gaarbakken. Krieltjes ondertussen in ruim koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Snijbonen toevoegen, weer aan de kook brengen en in ca. 6 min. gaarkoken. Afgieten. Boter erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en rest bieslook erboven fijnknippen. Visfilets op 4 borden leggen en bieslookkrieltjes met snijbonen ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ei
1 theelepel kerriepoeder
100 g cornflakes
1 zakje verse bieslook
300 g pangasiusfilet
1 zak krieltjes
2 pakken snijbonen
25 g boter