Tilapia met geitenkaaskorst
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200°C. Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen. Kaas raspen. Peterselie fijnknippen. Broodkruimels met kaas en peterselie mengen. Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien. Tilapia in midden van oven in ca. 15 min. gaar en bruin bakken. Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommers in plakjes snijden of schaven. Ui pellen en in ringen snijden. Komkommer en ui met dressing mengen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tilapia met puree en komkommersalade serveren.
Tilapia met geitenkaaskorst
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
25 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200°C. Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen. Kaas raspen. Peterselie fijnknippen. Broodkruimels met kaas en peterselie mengen. Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien. Tilapia in midden van oven in ca. 15 min. gaar en bruin bakken. Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommers in plakjes snijden of schaven. Ui pellen en in ringen snijden. Komkommer en ui met dressing mengen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tilapia met puree en komkommersalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes oud witbrood
100 g Hollandse geitenkaas
½ zakje verse peterselie
2 schaaltjes tilapiafilet
2 komkommers
1 rode ui
6 eetlepels vinaigrette
1 pak aardappelpuree à la minute
Dit heb je nodig
keukenmachine
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet