Mozzarella-ansjovisspiesjes
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Korst dun van ciabatta snijden en van brood 16 dobbelstenen ter grootte van minimozzarella snijden. Elk bolletje minimozzarella omwikkelen met 1 ansjovisfilet en per 2 met 2 broodblokjes aan satéstokjes rijgen. Spiesjes naast elkaar op bakplaat leggen. Olijfolie uit blikjes ansjovis met citroensap mengen en helft ervan over spiesjes sprenkelen. Bakplaat onder hete grill schuiven en spiesjes 2 - 3 min. grillen tot mozzarella smelt en brood lichtbruin kleurt. Spiesjes op warme serveerschaal leggen, rest van ansjovisdressing erover sprenkelen en spiesjes bestrooien met peterselie en grofgemalen peper.
Mozzarella-ansjovisspiesjes
null personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Korst dun van ciabatta snijden en van brood 16 dobbelstenen ter grootte van minimozzarella snijden. Elk bolletje minimozzarella omwikkelen met 1 ansjovisfilet en per 2 met 2 broodblokjes aan satéstokjes rijgen. Spiesjes naast elkaar op bakplaat leggen. Olijfolie uit blikjes ansjovis met citroensap mengen en helft ervan over spiesjes sprenkelen. Bakplaat onder hete grill schuiven en spiesjes 2 - 3 min. grillen tot mozzarella smelt en brood lichtbruin kleurt. Spiesjes op warme serveerschaal leggen, rest van ansjovisdressing erover sprenkelen en spiesjes bestrooien met peterselie en grofgemalen peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
0 ciabatta
16 minibolletjes mozzarella
16 ansjovisfilets
1 eetlepel citroensap
2 takjes peterselie
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
satéstokjes