Asperges met groene kruidensaus
Wij houden van Holland! Met dit gerecht blijf je dicht bij huis.
Aan de slag
Schil de aardappels en kook in 20 min. gaar. Breng in een aspergepan of wijde pan water met 1 tl zout en 1 tl suiker aan de kook. Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges. Schil ze vanaf vlak onder de kop en kook in 15 min. gaar.
Breng in een pan het water met de sauspoeder al roerend aan de kook. Snijd intussen de helft van de boter in klontjes. Roer de boter door de saus. Bestrooi de biefstukken met peper en zout.
Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak de biefstukken 2-3 min. per kant, naar gewenste gaarheid. Snijd het blad van de peterselie en basilicum fijn en roer door de saus. Voeg wat water toe als de saus te dik is. Serveer de asperges met saus, aardappels en biefstuk.
Asperges met groene kruidensaus
Wij houden van Holland! Met dit gerecht blijf je dicht bij huis.
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappels en kook in 20 min. gaar. Breng in een aspergepan of wijde pan water met 1 tl zout en 1 tl suiker aan de kook. Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges. Schil ze vanaf vlak onder de kop en kook in 15 min. gaar.
Breng in een pan het water met de sauspoeder al roerend aan de kook. Snijd intussen de helft van de boter in klontjes. Roer de boter door de saus. Bestrooi de biefstukken met peper en zout.
Verhit in een koekenpan de rest van de boter en bak de biefstukken 2-3 min. per kant, naar gewenste gaarheid. Snijd het blad van de peterselie en basilicum fijn en roer door de saus. Voeg wat water toe als de saus te dik is. Serveer de asperges met saus, aardappels en biefstuk.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g kruimige aardappelen
1 kg verse witte asperges
37 g saus voor asperges
50 g ongezouten roomboter
4 biefstukken
15 g verse peterselie
15 g verse basilicum