Bloemkool met blauwaderkaassaus
Aan de slag
Bereid de spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bloemkool in roosjes en kook in 8 min. beetgaar.
Verhit de boter in een koekenpan en bakje groenteburgers in 5 minuten gaar. Breng de besciamella volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk aan de kook.
Snijd de blauwaderkaas in stukjes, voeg aan de saus toe en laat al roerende smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer de bloemkool met kaassaus, groenteburgers en spelt.
Bloemkool met blauwaderkaassaus
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bloemkool in roosjes en kook in 8 min. beetgaar.
Verhit de boter in een koekenpan en bakje groenteburgers in 5 minuten gaar. Breng de besciamella volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk aan de kook.
Snijd de blauwaderkaas in stukjes, voeg aan de saus toe en laat al roerende smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer de bloemkool met kaassaus, groenteburgers en spelt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spelt
1 bloemkool
3 el ongezouten roomboter
4 groenteburgers
1 zakje besciamella sausmix
500 ml halfvolle melk
200 g Danablu blauwaderkaas 50+