Pittige tacotaart
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui snipperen en 2 min. in olie fruiten. Tonijn laten uitlekken en met tomaatblokjes en seasoningmix door ui scheppen. Ingevette ovenschaal om en om met soft taco's en tonijnmengsel vullen. Met soft taco eindigen. Bovenkant met tacosaus besmeren en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met ijsbergsalade en yoghurtdressing.
Pittige tacotaart
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui snipperen en 2 min. in olie fruiten. Tonijn laten uitlekken en met tomaatblokjes en seasoningmix door ui scheppen. Ingevette ovenschaal om en om met soft taco's en tonijnmengsel vullen. Met soft taco eindigen. Bovenkant met tacosaus besmeren en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met ijsbergsalade en yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 eetlepels zonnebloemolie
2 blikjes tonijn in olie
1 blik tomatenblokjes
1 zakje taco seasoningmix
1 pak soft taco's
½ potje tacosaus mild
½ zakje gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal, doorsnede ca. 24 cm