Gebakken taco's met sardines
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie met ui 1 min. bakken. Sperziebonen 1 min. meebakken. Seasoningmix met 100 ml water toevoegen en 2 min. laten sudderen. Sardines laten uitlekken, in stukjes snijden en door sperziebonenmengsel roeren. Taco's uitspreiden op 2 bakplaten en bestrijken met rest van olie. Bonen-sardinesmengsel erover verdelen en uitstrijken. Bestrooien met kaas. Taco's (eventueel na elkaar) 10 min. bakken. Serveren met tacosaus. Lekker met salade van ijsbergsla met yoghurtdressing.
Gebakken taco's met sardines
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie met ui 1 min. bakken. Sperziebonen 1 min. meebakken. Seasoningmix met 100 ml water toevoegen en 2 min. laten sudderen. Sardines laten uitlekken, in stukjes snijden en door sperziebonenmengsel roeren. Taco's uitspreiden op 2 bakplaten en bestrijken met rest van olie. Bonen-sardinesmengsel erover verdelen en uitstrijken. Bestrooien met kaas. Taco's (eventueel na elkaar) 10 min. bakken. Serveren met tacosaus. Lekker met salade van ijsbergsla met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak gebroken sperziebonen
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje taco seasoningmix
2 blikjes sardines in olie
1 pak soft taco's
1 zakje gemalen belegen kaas
4 eetlepels tacosaus mild