Maïssoep met warme sandwich
Aan de slag
In grote pan 2 el olie verhitten en ui 5 min. zachtjes bakken. Paprika en maïskorrels door ui scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en aan de kook brengen. Soep afgedekt 10 min. zachtjes laten koken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gyrosreepjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Shoarmabroodjes opensnijden en in oven of broodrooster lichtbruin roosteren. Melk door soep roeren, nog even verwarmen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes op vier grote borden leggen en vullen met gyrosreepjes. Soep in vier kommen scheppen en naast broodjes op bord zetten.
Maïssoep met warme sandwich
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan 2 el olie verhitten en ui 5 min. zachtjes bakken. Paprika en maïskorrels door ui scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en aan de kook brengen. Soep afgedekt 10 min. zachtjes laten koken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gyrosreepjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Shoarmabroodjes opensnijden en in oven of broodrooster lichtbruin roosteren. Melk door soep roeren, nog even verwarmen en soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes op vier grote borden leggen en vullen met gyrosreepjes. Soep in vier kommen scheppen en naast broodjes op bord zetten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels olie
2 uien
1 rode paprika
300 g maïskorrels
500 ml vleesbouillon
1 schaal gyrosvleesreepjes
1 pak shoarmabroodjes
300 ml volle melk