Mosterdkip met andijviepuree
bewaar
bewaar

Mosterdkip met andijviepuree

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In diep bord paneermeel mengen met geraspte kaas, zout en peper. Kiphaasjes met mosterd bestrijken en rondom door paneermeel wentelen. In koekenpan boter verhitten en kiphaasjes in 8 min. rondom bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In pan crème fraîche met andijvie op zacht vuur 2 min. verwarmen en warme aardappelpuree erdoor mengen. Andijviepuree over vier borden verdelen en mosterdkip erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterdkip met andijviepuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig