Cocktailgarnalen met pittige salsa
Aan de slag
4 Plakken filodeeg elk in 5 repen snijden. Om elke garnaal 1 reep rollen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen. Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa). In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken. Even laten uitlekken op keukenpapier. Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Cocktailgarnalen met pittige salsa
null porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
4 Plakken filodeeg elk in 5 repen snijden. Om elke garnaal 1 reep rollen. Tot gebruik in koelkast bewaren. Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen. Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa). In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken. Even laten uitlekken op keukenpapier. Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ pak filobladerdeeg
1 bakje cocktailgarnalen
1 bakje kiwi-mangosalade
¼ rode peper
1 sjalotje
1 theelepel tomatenpuree
200 ml olie