Noedelsoep met surimi en kroepoek
Aan de slag
Sugarsnaps schoonmaken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok sugarsnaps in olie 1 min. bakken. Paksoi toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon in wok schenken en geheel aan de kook brengen. Surimi in stukjes verdelen. Taugé en surimi door bouillon roeren. Soep 3 min. zacht laten koken. Mie toevoegen en soep met zout en peper op smaak brengen. Soep met kroepoek serveren.
Noedelsoep met surimi en kroepoek
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sugarsnaps schoonmaken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok sugarsnaps in olie 1 min. bakken. Paksoi toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon in wok schenken en geheel aan de kook brengen. Surimi in stukjes verdelen. Taugé en surimi door bouillon roeren. Soep 3 min. zacht laten koken. Mie toevoegen en soep met zout en peper op smaak brengen. Soep met kroepoek serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g sugar snaps
1 struik paksoi
125 g Chinese mie
2 eetlepels sesamolie
1 l visbouillon
2 bakjes surimisticks
1 bakje taugé
2 zakken kroepoek
Dit heb je nodig
wok