Mie met surimi en stoomgroenten
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bakjes stoomgroente na elkaar 6 min. in magnetron op hoogste stand (700 Watt) bijna gaar stomen. Surimi in stukjes snijden. Peper open snijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Peperreepjes 2 min. bakken. Groente 1 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met vissaus en chilisaus. Mie over vier borden verdelen en groentemengsel erop scheppen. Serveren met kroepoek.
Mie met surimi en stoomgroenten
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bakjes stoomgroente na elkaar 6 min. in magnetron op hoogste stand (700 Watt) bijna gaar stomen. Surimi in stukjes snijden. Peper open snijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Peperreepjes 2 min. bakken. Groente 1 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met vissaus en chilisaus. Mie over vier borden verdelen en groentemengsel erop scheppen. Serveren met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese mie
2 bakjes groene groentemix stoomgroenten
2 bakjes surimisticks
1 rode peper
3 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels Thaise vissaus
5 eetlepels zoete chilisaus
1 zak kroepoek