Minihamburger met truffelpaté
bewaar
bewaar

Minihamburger met truffelpaté

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.

In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.

algemeen*Speciaal voor kerst ontwikkeld. Tijdelijk verkrijgbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minihamburger met truffelpaté

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig