Minihamburger met truffelpaté
Aan de slag
Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.
Minihamburger met truffelpaté
null personen
170 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
250 g rundertartaar
1 eetlepel worcestershiresauce
1 eetlepel roomboter
100 g truffelpaté*
8 witte minibolletjes
8 plukjes veldsla