Avocadocrème met zalmblokjes en rivierkreeftjes
Aan de slag
Avocado's schillen, pit verwijderen en vruchtvlees besprenkelen met wat limoensap. Met staafmixer of in keukenmachine avocado met yoghurtmayonaise tot gladde massa pureren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel extra limoensap. Rivierkreeftjes grof hakken en in kom mengen met zalmblokjes, bieslook, rest van limoensap en peper naar smaak. Avocadocrème over acht kleine glaasjes verdelen. Zalmmengsel erop scheppen en theelepel bij elk glas geven. Lekker met driehoekjes geroosterd brood of met melbatoast.
Avocadocrème met zalmblokjes en rivierkreeftjes
null personen
110 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Avocado's schillen, pit verwijderen en vruchtvlees besprenkelen met wat limoensap. Met staafmixer of in keukenmachine avocado met yoghurtmayonaise tot gladde massa pureren. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel extra limoensap. Rivierkreeftjes grof hakken en in kom mengen met zalmblokjes, bieslook, rest van limoensap en peper naar smaak. Avocadocrème over acht kleine glaasjes verdelen. Zalmmengsel erop scheppen en theelepel bij elk glas geven. Lekker met driehoekjes geroosterd brood of met melbatoast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rijpe avocado's
1 limoen
3 eetlepels yoghurtmayonaise
1 bakje rivierkreeftjes
1 bakje gerookte zalmblokjes
16 sprietjes bieslook
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine