Mangoroom met limoen
bewaar
bewaar

Mangoroom met limoen

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Limoen schoonboenen en met citrustrekker schil in dunne reepjes eraf trekken. Limoen uitpersen. Limoenschilletjes omscheppen met 1 el limoensap en suiker. Houd er een paar achter voor de garnering. Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees met scherp mes langs pit eraf snijden. In keukenmachine mango met 1 el limoensap pureren. Slagroom stijf kloppen. Blanke vla door mangopuree roeren. Slagroom erdoor spatelen. Mangoroom over vier hoge coupes verdelen. Garneren met limoenschilletjes.

algemeenEen citrustrekker, of 'zesteur', trekt snel mooie, dunne sliertjes schil van citrusvruchten. Dit keukenhulpje bestaat uit een handvat met daaraan een metalen staafje met aan het platte uiteinde piepkleine gaatjes. Citrustrekkers zijn te koop in goed gesorteerde warenhuizen en kookwinkels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mangoroom met limoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig