Zomertrifle met gemengd fruit
Aan de slag
2 aardbeien achterhouden voor garnering. In keukenmachine rest van aardbeien met citroensap en poedersuiker tot gladde saus pureren. In kom meloen, perzik en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Helft van cake over bodem van schaal verdelen en hierover helft van aardbeiensaus schenken. Helft van fruit erover verdelen. Hierover rest van cake, aardbeiensaus en fruit verdelen. In kom vanillevla en slagroom door elkaar spatelen en over fruit uitstrijken. Trifle minstens 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaak zich goed kan ontwikkelen. Achtergehouden aardbeien in vieren snijden. Trifle garneren met aardbeien.
Zomertrifle met gemengd fruit
nagerecht
null personen
445 kcal
25 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
2 aardbeien achterhouden voor garnering. In keukenmachine rest van aardbeien met citroensap en poedersuiker tot gladde saus pureren. In kom meloen, perzik en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Helft van cake over bodem van schaal verdelen en hierover helft van aardbeiensaus schenken. Helft van fruit erover verdelen. Hierover rest van cake, aardbeiensaus en fruit verdelen. In kom vanillevla en slagroom door elkaar spatelen en over fruit uitstrijken. Trifle minstens 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaak zich goed kan ontwikkelen. Achtergehouden aardbeien in vieren snijden. Trifle garneren met aardbeien.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 aardbeien
½ eetlepel citroensap
25 g poedersuiker
½ kleine galiameloen
2 verse perziken
125 g bramen
½ roombotercake
250 ml vanillevla
1 beker geklopte slagroom
Dit heb je nodig
keukenmachine
grote glazen schaal (inhoud 2 liter)