Bladerdeegtaartjes met gele room en perzik
bewaar
bewaar

Bladerdeegtaartjes met gele room en perzik

Jarig? Serveer je gasten ieder hun eigen taartje; dat is weer eens iets anders dan een taartpunt.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200°C.

Bekleed de bakplaat met bakpapier. Vouw alle randen van de deegplakjes ca. 2 1/2 cm dubbel zodat er platte vierkante bakjes ontstaan. Leg de bakjes naast elkaar op de bakplaat.

Giet de perziken af en vang het vocht op. Klop in een kom 200 ml perzikvocht met het water en de poeder voor banketbakkersroom met een garde tot een stevige room. Schep de gele room in de bladerdeegvierkantjes en strijk iets glad.

Leg in elk vierkantje een perzik met de bolle kant naar boven. Klop het ei los. Bestrijk de bladerdeegranden met ei. Bak in het midden van de oven de taartjes in ca. 20-25 min. goudbruin en haar.

Serveer warm, lauwwarm of koud. Bestuif vlak voor het serveren met poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeegtaartjes met gele room en perzik

Jarig? Serveer je gasten ieder hun eigen taartje; dat is weer eens iets anders dan een taartpunt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig