Toast met gerookte ribeye en avocado
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. In kommetje olie goed door ansjovisboter roeren. Van stokbrood schuin 8 dunne sneetjes snijden. Beide zijden van sneetjes dun met ansjovismengsel bestrijken. Sneetjes op rooster leggen en in hete oven goudbruin roosteren. Toast uit oven nemen en iets laten afkoelen. Toast met ribeye beleggen. Avocado in 8 lange plakjes snijden en op ribeye leggen. Grof peper erboven malen en toast direct serveren (anders verkleurt avocado).
Toast met gerookte ribeye en avocado
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. In kommetje olie goed door ansjovisboter roeren. Van stokbrood schuin 8 dunne sneetjes snijden. Beide zijden van sneetjes dun met ansjovismengsel bestrijken. Sneetjes op rooster leggen en in hete oven goudbruin roosteren. Toast uit oven nemen en iets laten afkoelen. Toast met ribeye beleggen. Avocado in 8 lange plakjes snijden en op ribeye leggen. Grof peper erboven malen en toast direct serveren (anders verkleurt avocado).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie extra vierge
4 cm ansjovisboter
½ stokbrood
8 plakjes gerookte ribeye
½ rijpe avocado
0 versgemalen peper