Toast met gerookte ribeye en avocado
bewaar
bewaar

Toast met gerookte ribeye en avocado

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. In kommetje olie goed door ansjovisboter roeren. Van stokbrood schuin 8 dunne sneetjes snijden. Beide zijden van sneetjes dun met ansjovismengsel bestrijken. Sneetjes op rooster leggen en in hete oven goudbruin roosteren. Toast uit oven nemen en iets laten afkoelen. Toast met ribeye beleggen. Avocado in 8 lange plakjes snijden en op ribeye leggen. Grof peper erboven malen en toast direct serveren (anders verkleurt avocado).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met gerookte ribeye en avocado

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig