Pasta stroganoff
Aan de slag
Oesterzwammen in repen snijden. Pasta in ruim water met zout beetgaar koken. In hapjespan boter smelten en oesterzwammen en biefstukblokjes 4 min. al omscheppend bakken. Stroganoffsaus toevoegen en 1 min. meewarmen. Saus indien nodig met wat kookwater verdunnen. In kom rucola met dressing omscheppen. Pasta afgieten en op warme borden scheppen. Vleessaus erop scheppen en kaas grof erboven raspen. Salade apart erbij geven.
Pasta stroganoff
hoofdgerecht
null personen
905 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Oesterzwammen in repen snijden. Pasta in ruim water met zout beetgaar koken. In hapjespan boter smelten en oesterzwammen en biefstukblokjes 4 min. al omscheppend bakken. Stroganoffsaus toevoegen en 1 min. meewarmen. Saus indien nodig met wat kookwater verdunnen. In kom rucola met dressing omscheppen. Pasta afgieten en op warme borden scheppen. Vleessaus erop scheppen en kaas grof erboven raspen. Salade apart erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje oesterzwammen
1 bakje koelverse tagliatelle
25 g boter
1 bakje biefstuk
1 zak rucola
2 eetlepels balsamicodressing
50 g pittige kaas