Kipcordonbleu
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 °C. Aardappel schoonboenen, met vork paar keer inprikken en in magnetron 10 min. op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Aardappel insnijden en in theedoek of aluminiumfolie verpakt nog even laten nagaren. Intussen kipfilet in ovenschaal leggen en met peper bestrooien. Kipfilet met ham en brie beleggen en 1/2 el tapenade erover druppelen. Kip in midden van oven in 8-10 min. gaar laten worden. Eikenbladsla met rest van tapenade omscheppen en op bord leggen. Kipfilet en aardappel ernaast leggen.
Kipcordonbleu
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 °C. Aardappel schoonboenen, met vork paar keer inprikken en in magnetron 10 min. op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Aardappel insnijden en in theedoek of aluminiumfolie verpakt nog even laten nagaren. Intussen kipfilet in ovenschaal leggen en met peper bestrooien. Kipfilet met ham en brie beleggen en 1/2 el tapenade erover druppelen. Kip in midden van oven in 8-10 min. gaar laten worden. Eikenbladsla met rest van tapenade omscheppen en op bord leggen. Kipfilet en aardappel ernaast leggen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 grote aardappel
½ schaaltje kipfilet
2 plakken Coburger rauwe ham
3 plakken brie
3 eetlepels verse groene olijventapenade
1 zakje eikenbladsla
Dit heb je nodig
kleine ovenschaal, ingevet