Ovenschoteltje met wildragout
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. Intussen in ruime koekenpan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprika en wortelreepjes toevoegen en 3 min. roerbakken. Wildragout en cognac erdoor roeren en geheel nog 2 min. verwarmen. Mengsel in ovenschaaltjes scheppen en crème fraîche met spatel over bovenkant uitstrijken. Schaaltjes op rooster 10 cm onder ovengrill schuiven en crème-fraîchelaag in 2-3 min. lichtbruin laten kleuren. Serveren met rijst.
Ovenschoteltje met wildragout
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing in pan of magnetron koken en laten droogstomen. Intussen in ruime koekenpan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprika en wortelreepjes toevoegen en 3 min. roerbakken. Wildragout en cognac erdoor roeren en geheel nog 2 min. verwarmen. Mengsel in ovenschaaltjes scheppen en crème fraîche met spatel over bovenkant uitstrijken. Schaaltjes op rooster 10 cm onder ovengrill schuiven en crème-fraîchelaag in 2-3 min. lichtbruin laten kleuren. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak wilde en witte rijst
1 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook
1 gele paprika
1 zak peen julienne
2 blikken wildragout culinair
2 eetlepels cognac
250 ml crème fraîche
Dit heb je nodig
eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet