Boerenkoolschotel met mosterd
bewaar
bewaar

Boerenkoolschotel met mosterd

30 min. bereiden / 10 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in plakken snijden en in 15 min. gaarkoken. Boerenkool in weinig water 10 min. koken. Helft van roomkaas door boerenkool scheppen en laten smelten. Met zout en peper op smaak brengen. Oven op 225 °C voorverwarmen. In steelpan rest van roomkaas smelten. Mosterd door kaas roeren. Boerenkool in ovenschaal scheppen. Worst in plakjes snijden en op boerenkool leggen. Aardappels erover verdelen. Mosterdsaus erover schenken. Schotel in oven 10 min. gratineren. Lekker met gegrilde halve tomaten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenkoolschotel met mosterd

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig