Farfalle met sundried tomatosaus
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Salami in reepjes snijden. Artisjokken laten uitlekken en in stukjes snijden. In braadpan olie met ui 2 min. zacht verhitten. Salami 2 min. meebakken. Pastasaus, olijven en artisjokken toevoegen en geheel verwarmen. Pasta afgieten en saus erdoor scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Lekker met kropsla en vinaigrette.
Farfalle met sundried tomatosaus
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Salami in reepjes snijden. Artisjokken laten uitlekken en in stukjes snijden. In braadpan olie met ui 2 min. zacht verhitten. Salami 2 min. meebakken. Pastasaus, olijven en artisjokken toevoegen en geheel verwarmen. Pasta afgieten en saus erdoor scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Lekker met kropsla en vinaigrette.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
2 rode uien
3 eetlepels olijfolie
100 g zwarte olijven zonder pit
250 g salami
1 blik artisjokharten
2 potten pastasaus