20-minuten paella met vis
Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.
Aan de slag
Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn. Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.
Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
20-minuten paella met vis
Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn. Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.
Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
15 g verse koriander
325 g gele rijst
1 visbouillontablet
500 g diepvries zeevruchten
2 el wokolie
400 g Hollandse roerbakmix
Dit heb je nodig
wok