Tartaar en bloemkool met gorgonzola
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken. In grote koekenpan 25 g boter verhitten en aardappelblokjes bakken. In andere koekenpan tartaartjes met uiringen in rest van boter bakken. Bloemkool in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In ovenschaal scheppen en gorgonzola erover verdelen. Onder grill kaas laten smelten. Tartaartjes over vier borden verdelen. Uiringen erop leggen en met bloemkool en aardappelblokjes serveren.
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken. In grote koekenpan 25 g boter verhitten en aardappelblokjes bakken. In andere koekenpan tartaartjes met uiringen in rest van boter bakken. Bloemkool in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In ovenschaal scheppen en gorgonzola erover verdelen. Onder grill kaas laten smelten. Tartaartjes over vier borden verdelen. Uiringen erop leggen en met bloemkool en aardappelblokjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 rode uien
1 bloemkool
50 g boter
2 maal 2 rundertartaartjes
1 zak aardappelblokjes
150 g gorgonzola
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet