Tartaar en bloemkool met gorgonzola
bewaar
bewaar

Tartaar en bloemkool met gorgonzola

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en in 6 min. beetgaar koken. In grote koekenpan 25 g boter verhitten en aardappelblokjes bakken. In andere koekenpan tartaartjes met uiringen in rest van boter bakken. Bloemkool in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In ovenschaal scheppen en gorgonzola erover verdelen. Onder grill kaas laten smelten. Tartaartjes over vier borden verdelen. Uiringen erop leggen en met bloemkool en aardappelblokjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaar en bloemkool met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig