Inktvis met friséesla en limoendressing
Aan de slag
Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.
Inktvis met friséesla en limoendressing
voorgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Frituurolie verhitten tot 175 °C. Citroen schoonboenen en in plakjes snijden. Sla over vier borden verdelen. Dressing goed schudden en over sla sprenkelen. Knoflooksaus in vier kleine bakjes doen. Intussen inktvis 2 min. frituren, laten uitlekken op keukenpapier en op sla scheppen. Garneren met partjes citroen en serveren met bakjes knoflooksaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
1 zak ijsbergsla met frisée
8 eetlepels vinaigrette limoen
½ pot knoflooksaus
300 g inktvisringen
Dit heb je nodig
frituurpan