Gevuld kalfsvlees met pepersaus
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken, halveren en in de lengte in repen snijden. Vlees in 4 gelijke stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Op elk lapje 1 plakje ham leggen en bosui erover verdelen. Lapjes oprollen en vaststeken met prikker. Peultjes schoonmaken. In braadpan boter verhitten en vleesrolletjes in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Peultjes in 4 min. beetgaar koken met zout en mespunt suiker. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes schoonmaken, halveren, door puree scheppen en 1 min. meewarmen. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vleesrolletjes serveren met saus, puree en peultjes.
Gevuld kalfsvlees met pepersaus
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken, halveren en in de lengte in repen snijden. Vlees in 4 gelijke stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Op elk lapje 1 plakje ham leggen en bosui erover verdelen. Lapjes oprollen en vaststeken met prikker. Peultjes schoonmaken. In braadpan boter verhitten en vleesrolletjes in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Peultjes in 4 min. beetgaar koken met zout en mespunt suiker. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes schoonmaken, halveren, door puree scheppen en 1 min. meewarmen. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vleesrolletjes serveren met saus, puree en peultjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 bosuitjes
1 schaaltje kalfsschnitzels
4 plakjes rauwe ham
500 g peultjes
25 g boter
1 pak aardappelpuree à la minute
1 bakje cherrytomaten
1 pot verse pepersaus
Dit heb je nodig
cocktailprikkers