Gevuld kalfsvlees met pepersaus
bewaar
bewaar

Gevuld kalfsvlees met pepersaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bosuitjes schoonmaken, halveren en in de lengte in repen snijden. Vlees in 4 gelijke stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Op elk lapje 1 plakje ham leggen en bosui erover verdelen. Lapjes oprollen en vaststeken met prikker. Peultjes schoonmaken. In braadpan boter verhitten en vleesrolletjes in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Peultjes in 4 min. beetgaar koken met zout en mespunt suiker. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes schoonmaken, halveren, door puree scheppen en 1 min. meewarmen. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vleesrolletjes serveren met saus, puree en peultjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld kalfsvlees met pepersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig