Visballetjes met dille-yoghurtdip
bewaar
bewaar

Visballetjes met dille-yoghurtdip

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

In keukenmachine visfilet met sjalotten en bloem pureren. Zout en peper naar smaak toevoegen. Van vismengsel ca. 32 balletjes (zo groot als walnoot) draaien. In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten, visballetjes in 5 min. rondom bruin en gaar bakken. Uit pan scheppen en op keukenpapier laten afkoelen. Eventueel tot gebruik in koelkast bewaren. In kom mayonaise, yoghurt, knoflook en dille door elkaar roeren. Dip op smaak brengen met zout en peper.

Plakjes augurk gegolfd aan satéprikkers rijgen. Onderaan visballetje prikken. Spiesjes op schaal leggen. Visballetjes koel of op kamertemperatuur serveren, met dipsaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visballetjes met dille-yoghurtdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig