Picknickbrood met tonijnsalade
bewaar
bewaar

Picknickbrood met tonijnsalade

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken, wassen, in ruitjes snijden en in 3 min. beetgaar koken. Kap van brood afsnijden en brood uithollen tot 1 cm van de rand (broodkruim wordt niet gebruikt). In vergiet peultjes met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika's en bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In kom olie, wijnazijn, zout en peper tot dressing kloppen. Peultjes, paprika, rucola, bosui en tonijn door dressing scheppen. Salade in brood scheppen en afdekken met kap.

algemeenVoor picknick stevig in aluminiumfolie wikkelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Picknickbrood met tonijnsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig