Romige aardappelgehaktschotel
bewaar
bewaar

Romige aardappelgehaktschotel

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt met peper en zout in 2 min. rul. Snijd de tomaat in stukjes. Leg het gehakt in de ovenschaal en bak in het achtergebleven bakvet de prei 2 min.

Verdeel de aardappel, prei en tomaat over het gehakt. Roer de koksroom met peper en zout en schenk over de schotel. Bestrooi de schotel met de kaas. Laat in het midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige aardappelgehaktschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig