Romige aardappelgehaktschotel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt met peper en zout in 2 min. rul. Snijd de tomaat in stukjes. Leg het gehakt in de ovenschaal en bak in het achtergebleven bakvet de prei 2 min.
Verdeel de aardappel, prei en tomaat over het gehakt. Roer de koksroom met peper en zout en schenk over de schotel. Bestrooi de schotel met de kaas. Laat in het midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin worden.
Romige aardappelgehaktschotel
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt met peper en zout in 2 min. rul. Snijd de tomaat in stukjes. Leg het gehakt in de ovenschaal en bak in het achtergebleven bakvet de prei 2 min.
Verdeel de aardappel, prei en tomaat over het gehakt. Roer de koksroom met peper en zout en schenk over de schotel. Bestrooi de schotel met de kaas. Laat in het midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el ongezouten roomboter
500 g half-om-halfgehakt
4 tomaten
600 g gesneden prei
700 g aardappelschijfjes
200 ml koksroom
150 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal