Focacciaburger met Quornfilet
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia halveren en snijvlakken besmeren met kaassaus. Uiringen erop leggen en brood 6 min. in oven afbakken. In koekenpan 1 el olie verhitten en Quornfilets in 8 min. aan beide kanten bakken. Dressing kloppen van rest van olie, azijn, zout en peper. Brood uit oven nemen. Onderste helft beleggen met wat sla en helft van tomaat en Quornfilets. Bovenste broodhelft erop leggen. Rest van sla en tomaat met dressing mengen. Burger schuin doormidden snijden en serveren met salade.
Focacciaburger met Quornfilet
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia halveren en snijvlakken besmeren met kaassaus. Uiringen erop leggen en brood 6 min. in oven afbakken. In koekenpan 1 el olie verhitten en Quornfilets in 8 min. aan beide kanten bakken. Dressing kloppen van rest van olie, azijn, zout en peper. Brood uit oven nemen. Onderste helft beleggen met wat sla en helft van tomaat en Quornfilets. Bovenste broodhelft erop leggen. Rest van sla en tomaat met dressing mengen. Burger schuin doormidden snijden en serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 voorgebakken focaccia
1 bakje verse kaassaus
1 rode ui
2 eetlepels olie
2 gepaneerde Quornfilets
1 eetlepel rode-wijnazijn
1 zak rucola slamelange
2 tomaten