Pizza ansjovis
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en in ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met uiringen, ansjovis en olijven. Bestrooien met kaas. Pizza's op 2 roosters in midden van oven in 8-10 min. bakken. Komkommers schillen, in blokjes snijden. Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper. Komkommer mengen met dressing. Pizza's serveren met komkommersalade.
Pizza ansjovis
hoofdgerecht
null personen
995 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Uien pellen en in ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met uiringen, ansjovis en olijven. Bestrooien met kaas. Pizza's op 2 roosters in midden van oven in 8-10 min. bakken. Komkommers schillen, in blokjes snijden. Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper. Komkommer mengen met dressing. Pizza's serveren met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
50 g olijven met piment
2 dozen Toscaans pizzapakket
1 blikje ansjovisfilets
2 zakjes gemalen pittige kaas
2 komkommers
4 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels olijfolie