Gegrilde ananasspiesen
Aan de slag
Ananas schillen en in 8 plakken snijden. Uit elke schijf hart eraf snijden. Schijven in 4 stukken snijden. Perziken wassen, halveren, pit verwijderen en helften in 4 stukken snijden. In droge koekenpan kokos in 3 min bruin roosteren, laten afkoelen. Grill voorverwarmen. Ananas en perzikstukken aan satéprikkers rijgen. Spiesen op ovenrooster leggen en bestrooien met basterdsuiker. Spiesen in 5 min. goudbruin grillen of roosteren. Spiesen over vier borden verdelen en eventueel besprenkelen met pina colada. Bestrooien met geroosterde kokos. Serveren met roomijs.
Gegrilde ananasspiesen
nagerecht
null personen
275 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ananas schillen en in 8 plakken snijden. Uit elke schijf hart eraf snijden. Schijven in 4 stukken snijden. Perziken wassen, halveren, pit verwijderen en helften in 4 stukken snijden. In droge koekenpan kokos in 3 min bruin roosteren, laten afkoelen. Grill voorverwarmen. Ananas en perzikstukken aan satéprikkers rijgen. Spiesen op ovenrooster leggen en bestrooien met basterdsuiker. Spiesen in 5 min. goudbruin grillen of roosteren. Spiesen over vier borden verdelen en eventueel besprenkelen met pina colada. Bestrooien met geroosterde kokos. Serveren met roomijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ananas
2 perziken
4 eetlepels gemalen kokos
3 eetlepels donkere basterdsuiker
3 eetlepels pina colada
4 bollen roomijs
Dit heb je nodig
satéstokjes