Avocado-banaanmilkshake
bewaar
bewaar

Avocado-banaanmilkshake

Een traktatie! En je krijgt in één keer je dagelijkse portie fruit binnen.

5 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de banaan en avocado in stukken en pers de citroen uit. Pureer de banaan en avocado met het citroensap in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa.

Voeg het ijs, de melk, vanillesuiker en kaneel toe en meng tot een schuimige massa. Verdeel de milkshake over hoge glazen en steek er rietjes in.

kookstaptipEen handig trucje: gebruik bevroren bananen. Pel de bananen, snijd ze in stukken en leg op een plastic bord of dienblad enkele uren in de diepvries. Verpak de bevroren banaanstukken in een diepvriesdoos om later in de milkshakes te gebruiken. Ze blijven zo enkele weken goed. Ontdooien is niet nodig, de shakes worden zo extra koud.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocado-banaanmilkshake

Een traktatie! En je krijgt in één keer je dagelijkse portie fruit binnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig