Koolvis met Chinese groenten
Aan de slag
Laat de koolvis ontdooien.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.
Bestrooi de koolvis met peper en eventueel zout en bestrooi rondom met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan en bak de vis in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Verhit de olie in een hapjespan of wok en roerbak de wokgroente en taugé 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de rijst af en meng met de citroenrasp en -sap. Verdeel de rijst, groenten en vis over borden en serveer.
Koolvis met Chinese groenten
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de koolvis ontdooien.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.
Bestrooi de koolvis met peper en eventueel zout en bestrooi rondom met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan en bak de vis in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
Verhit de olie in een hapjespan of wok en roerbak de wokgroente en taugé 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de rijst af en meng met de citroenrasp en -sap. Verdeel de rijst, groenten en vis over borden en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g diepvries koolvisfilets
300 g basmatirijst
1 citroen
2 el tarwebloem
2 el ongezouten roomboter
1 el milde olijfolie
600 g Chinese wokgroente grootverpakking
200 g taugé