Hangop met lauwwarme sinaasappelsaus
bewaar
bewaar

Hangop met lauwwarme sinaasappelsaus

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Theedoek in vergiet leggen en yoghurt erin schenken. Theedoek boven yoghurt dichtvouwen en yoghurt in minimaal 30 min. laten uitlekken. Sinaasappels uitpersen. Sap met marmelade verhitten. Aardappelmeel losroeren met 1 el koud water. Aardappelmeel door sap roeren en laten binden. Saus laten afkoelen tot lauwwarm. Slagroom met suiker stijfkloppen. Uitgelekte yoghurt mengen met slagroom en in vier schaaltjes scheppen. Sinaasappelsaus erover schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hangop met lauwwarme sinaasappelsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig