Hangop met lauwwarme sinaasappelsaus
Aan de slag
Theedoek in vergiet leggen en yoghurt erin schenken. Theedoek boven yoghurt dichtvouwen en yoghurt in minimaal 30 min. laten uitlekken. Sinaasappels uitpersen. Sap met marmelade verhitten. Aardappelmeel losroeren met 1 el koud water. Aardappelmeel door sap roeren en laten binden. Saus laten afkoelen tot lauwwarm. Slagroom met suiker stijfkloppen. Uitgelekte yoghurt mengen met slagroom en in vier schaaltjes scheppen. Sinaasappelsaus erover schenken.
Hangop met lauwwarme sinaasappelsaus
nagerecht
null personen
245 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Theedoek in vergiet leggen en yoghurt erin schenken. Theedoek boven yoghurt dichtvouwen en yoghurt in minimaal 30 min. laten uitlekken. Sinaasappels uitpersen. Sap met marmelade verhitten. Aardappelmeel losroeren met 1 el koud water. Aardappelmeel door sap roeren en laten binden. Saus laten afkoelen tot lauwwarm. Slagroom met suiker stijfkloppen. Uitgelekte yoghurt mengen met slagroom en in vier schaaltjes scheppen. Sinaasappelsaus erover schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l volle yoghurt
3 perssinaasappels
3 eetlepels sinaasappelmarmelade
½ eetlepel aardappelmeel
½ bekertje slagroom
1 eetlepel suiker
Dit heb je nodig
schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes