Mihoensalade met ananas, varkenshaas en garnalen
bewaar
bewaar

Mihoensalade met ananas, varkenshaas en garnalen

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Mihoen doormidden breken en in pan met ruim kokend water 4 min. laten wellen. Mihoen in vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Varkenshaas in dunne plakjes snijden. In wok 2 el olie verhitten en vlees op hoog vuur 2 min. roerbakken. Vlees uit wok nemen en bestrooien met zout en peper. In wok mihoen 3-4 min. voorzichtig omscheppen met rest van olie, garnalen, rode peper, helft van munt, limoensap, vissaus en sojasaus. Intussen in droge koekenpan pinda's kort roosteren en op bord laten afkoelen. Mihoen over vier borden verdelen en ananasstukjes en varkenshaas erop leggen. Bestrooien met rest van munt, bosuitjes en pinda's.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoensalade met ananas, varkenshaas en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig