Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
Aan de slag
In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen. Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden. In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken. Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken. Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien. Lekker met pandanrijst.
Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
hoofdgerecht
null personen
305 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen. Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden. In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken. Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken. Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien. Lekker met pandanrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels Thaise groene currypasta
3 eetlepels olie
2 varkenshaasjes
1 schaaltje minimaïskolfjes
1 rode ui
200 g peultjes
200 ml kokosmelk
½ zakje stoneleeks
Dit heb je nodig
wok