Chili met maïs en courgette
bewaar
bewaar

Chili met maïs en courgette

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In braadpan helft van olie verhitten en fijngehakt al omscheppend 2-3 min. bakken. Rest van olie toevoegen, ui en courgette 1 min. meebakken. Chilipoeder, tomatenpuree en 250 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Chili afgedekt 5 min. zachtjes verwarmen, af en toe doorroeren. Inhoud van blikken kidneybonen en maïskorrels erdoor scheppen. Geheel nog 5 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of tacoschelpen.

algemeenprijs per persoon 1.70 (in februari 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chili met maïs en courgette

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig