Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas
Aan de slag
In pan krieltjes en sperziebonen met wat zout 6-8 min. koken. Plakken kaas eerst door ei wentelen en dan stevig in paneermeel drukken. In koekenpan boter verhitten en mosterdkaas 5-6 min. bakken, halverwege keren. Krieltjes en bonen afgieten. Tomaatjes en dressing erdoor scheppen. Salade over twee borden verdelen en kaasplak erop leggen.
Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas
hoofdgerecht
null personen
915 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan krieltjes en sperziebonen met wat zout 6-8 min. koken. Plakken kaas eerst door ei wentelen en dan stevig in paneermeel drukken. In koekenpan boter verhitten en mosterdkaas 5-6 min. bakken, halverwege keren. Krieltjes en bonen afgieten. Tomaatjes en dressing erdoor scheppen. Salade over twee borden verdelen en kaasplak erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak minikrieltjes
250 g sperziebonen
2 plakken mosterdkaas
1 ei
4 el paneermeel
2 el boter
125 g cherrytomaten
1 bakje honing-mosterddressing