Australische fivespiceburger met appel
Aan de slag
In kom rundergehakt, vijfkruidenpoeder, bosui, sojasaus, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In beide kanten van hamburgers plakje appel drukken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
Australische fivespiceburger met appel
hoofdgerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom rundergehakt, vijfkruidenpoeder, bosui, sojasaus, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In beide kanten van hamburgers plakje appel drukken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g rundergehakt
1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder
1 bosuitje
1 eetlepel sojasaus
0 versgemalen peper
½ appel
2 eetlepels boter