Brietortilla
Brie en walnoten: een bekende combi. Uit de oven helemaal lekker!
Aan de slag
Verwarm de grill voor. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges en halveer ze. Snijd de brie met een natgemaakt mes in de lengte in plakken. Verhit de olie in een braadpan of wok en roerbak de groenten 6 min. Verbrokkel de walnoten erboven en schep het groente-notenmengsel in het midden van de tortilla's. Vouw de zijkant over de vulling en rol de tortilla's op.
Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's op de vouwnaad in de ingevette ovenschaal. Leg de plakjes brie dwars op de tortilla. Schuif het gerecht onder de hete grill en laat de brie in 4 min. smelten en iets bruin kleuren.
Brietortilla
Brie en walnoten: een bekende combi. Uit de oven helemaal lekker!
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill voor. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges en halveer ze. Snijd de brie met een natgemaakt mes in de lengte in plakken. Verhit de olie in een braadpan of wok en roerbak de groenten 6 min. Verbrokkel de walnoten erboven en schep het groente-notenmengsel in het midden van de tortilla's. Vouw de zijkant over de vulling en rol de tortilla's op.
Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's op de vouwnaad in de ingevette ovenschaal. Leg de plakjes brie dwars op de tortilla. Schuif het gerecht onder de hete grill en laat de brie in 4 min. smelten en iets bruin kleuren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g verse groene asperges
100 g brie 60+
1 el traditionele olijfolie
200 g broccoli
50 g ongebrande walnoten
2 tortillawraps
Dit heb je nodig
wok
lage ovenschaal (1.5 liter)