Bonenburrito
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten en kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Bakvet afgieten. Seasoning mix en 250 ml water aan kipblokjes toevoegen. Saus aan de kook brengen en in ca. 10 minuten op laag vuur laten indikken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kidneybonen laten uitlekken en samen met sperziebonen laatste 2 minuten aan kipmengsel toevoegen. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Vullen met bonenmengsel en salsasaus, bestrooien met kaas en dichtvouwen. Lekker met tomatensalade.
Bonenburrito
hoofdgerecht
null personen
375 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten en kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Bakvet afgieten. Seasoning mix en 250 ml water aan kipblokjes toevoegen. Saus aan de kook brengen en in ca. 10 minuten op laag vuur laten indikken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kidneybonen laten uitlekken en samen met sperziebonen laatste 2 minuten aan kipmengsel toevoegen. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Vullen met bonenmengsel en salsasaus, bestrooien met kaas en dichtvouwen. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels boter of margarine
1 schaaltje kipfilet in blokjes
1 zakje burrito seasoningmix
350 g sperziebonen
1 blik kidneybonen
1 zak wraptortilla?s
150 ml salsasaus hot
100 g gemalen belegen kaas