Salade met eendenborst en kruidkoekcroutons
bewaar
bewaar

Salade met eendenborst en kruidkoekcroutons

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd vel van eendenborstfilets kruiselings en laat vlees op kamertemperatuur komen. Rooster plakken koek in broodrooster in 2-3 min. goudbruin. Snijd plakken in blokjes van 1 cm en laat verder afkoelen (pas dan worden ze krokant). Verhit boter in koekenpan en bak filets op matig vuur 4-5 min. aan velzijde. Draai filets om en bak nog 3-4 min. tot vlees rosé is. Leg eendenborstfilets op snijplank en laat 1 min. rusten. Klop in schaal dressing van azijn, olie en zout en peper naar smaak. Meng sla luchtig door dressing. Snijd vel van filets en snijd vlees in plakjes. Bestrooi met zout en peper. Verdeel sla, eendenborst en koekcroutons over vier borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met eendenborst en kruidkoekcroutons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig