Honing-mosterdkarbonade met gepofte aardappel
Aan de slag
In pan bevroren spinazie met 1 el boter ca. 15 min. verwarmen, af en toe roeren. In kom helft van mosterd mengen met honing, zout en peper. In andere kom saus roeren van zure room, rest van mosterd, zout en peper. Karbonade met mosterd-honingmengsel insmeren. In koekenpan boter verhitten en karbonade ca. 10 min. op matig vuur bruin en gaar bakken. Aardappels schoonboenen en met vork rondom inprikken. In magnetron aardappels in 6-7 min. op vol vermogen (700 watt) gaarpoffen; halverwege omdraaien. Aardappels op bord leggen, in lengte opensnijden en vullen met mosterdroomsaus. Spinazie en karbonade naast aardappels serveren.
Honing-mosterdkarbonade met gepofte aardappel
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan bevroren spinazie met 1 el boter ca. 15 min. verwarmen, af en toe roeren. In kom helft van mosterd mengen met honing, zout en peper. In andere kom saus roeren van zure room, rest van mosterd, zout en peper. Karbonade met mosterd-honingmengsel insmeren. In koekenpan boter verhitten en karbonade ca. 10 min. op matig vuur bruin en gaar bakken. Aardappels schoonboenen en met vork rondom inprikken. In magnetron aardappels in 6-7 min. op vol vermogen (700 watt) gaarpoffen; halverwege omdraaien. Aardappels op bord leggen, in lengte opensnijden en vullen met mosterdroomsaus. Spinazie en karbonade naast aardappels serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g bladspinazie
3 eetlepels boter
1 eetlepel scherpe mosterd
1 theelepel honing
2 eetlepels zure room
1 karbonade
2 grote aardappels