Spicy potato wedges
Aan de slag
Aardappels in lengte in vier parten snijden en wassen. Partjes 10 min. koken, afgieten en laten uitlekken. In kom dipsaus roeren van bieslook, zure room en zout. Aardappels omschudden met mexicaanse kruiden, oregano en zeezout. In koekenpan olie verhitten. Aardappels voorzichtig omscheppend rondom bruinbakken. Op keukenpapier laten afkoelen. Aardappelpartjes (op kamertemperatuur) met dipsaus serveren.
Spicy potato wedges
bijgerecht
null personen
150 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels in lengte in vier parten snijden en wassen. Partjes 10 min. koken, afgieten en laten uitlekken. In kom dipsaus roeren van bieslook, zure room en zout. Aardappels omschudden met mexicaanse kruiden, oregano en zeezout. In koekenpan olie verhitten. Aardappels voorzichtig omscheppend rondom bruinbakken. Op keukenpapier laten afkoelen. Aardappelpartjes (op kamertemperatuur) met dipsaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 vastkokende aardappelen
½ zakje verse (knoflook)bieslook
125 ml zure room
2 theelepels gedroogde oregano
1 theelepel Mexicaanse kruiden
0 grof zeezout
4 eetlepels olijfolie