Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.
Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly
null personen
0 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
0 olijfolie
0 (versgemalen) peper en zout
1 pak naanbrood naturel
1 schaaltje Quorn fijngehakt
2 eetlepels Japanse sojasaus
0 piccalilly
Dit heb je nodig
kaasschaaf
bakplaat
aluminiumfolie