Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly
bewaar
bewaar

Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Met kaasschaaf plakken van courgette snijden. Plakken beprenkelen met olie en bestrooien met zout en peper. Courgetteplakken op bakplaat leggen. Naanbroden op elkaar leggen en verpakken in aluminiumfolie. Courgette en naan 10 minuten in de oven bakken. Intussen quorn in 1 eetlepel olie bruinbakken. Afblussen met sojasaus. Naanbroden iets af laten koelen en dik bestrijken met piccalilly en beleggen met courgette en quorn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naanbrood met courgette, quorn en piccalilly

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig