Chocobananen
bewaar
bewaar

Chocobananen

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Pel de bananen, snij ze elk in 6 stukken en steek in elk stuk een cocktailprikker.

Zet een pan met water op het fornuis en breng het water aan de kook. Zet het vuur laag en hang in de pan een kleinere pan of een vuurvaste schaal. Breek boven deze pan de chocolade in stukken. Blijf erin roeren tot de chocolade gesmolten is.

Leg het vel bakpapier klaar op een groot bord. Doop de stukjes banaan in de chocolade tot ze helemaal ermee bedekt zijn. Leg ze op het bakpapier en strooi er dan meteen wat M&M's over. Zet de bananen even in de koelkast, dan wordt de chocolade snel hard.

Spuit op vier bordjes een toef slagroom. Leg er telkens 3 chocobananenprikkers naast. Smullen maar!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocobananen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig