Chocobananen
Aan de slag
Pel de bananen, snij ze elk in 6 stukken en steek in elk stuk een cocktailprikker.
Zet een pan met water op het fornuis en breng het water aan de kook. Zet het vuur laag en hang in de pan een kleinere pan of een vuurvaste schaal. Breek boven deze pan de chocolade in stukken. Blijf erin roeren tot de chocolade gesmolten is.
Leg het vel bakpapier klaar op een groot bord. Doop de stukjes banaan in de chocolade tot ze helemaal ermee bedekt zijn. Leg ze op het bakpapier en strooi er dan meteen wat M&M's over. Zet de bananen even in de koelkast, dan wordt de chocolade snel hard.
Spuit op vier bordjes een toef slagroom. Leg er telkens 3 chocobananenprikkers naast. Smullen maar!
Chocobananen
nagerecht
null personen
345 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pel de bananen, snij ze elk in 6 stukken en steek in elk stuk een cocktailprikker.
Zet een pan met water op het fornuis en breng het water aan de kook. Zet het vuur laag en hang in de pan een kleinere pan of een vuurvaste schaal. Breek boven deze pan de chocolade in stukken. Blijf erin roeren tot de chocolade gesmolten is.
Leg het vel bakpapier klaar op een groot bord. Doop de stukjes banaan in de chocolade tot ze helemaal ermee bedekt zijn. Leg ze op het bakpapier en strooi er dan meteen wat M&M's over. Zet de bananen even in de koelkast, dan wordt de chocolade snel hard.
Spuit op vier bordjes een toef slagroom. Leg er telkens 3 chocobananenprikkers naast. Smullen maar!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
1 reep pure chocolade
1 doosje M&M mini's
0 spuitbus slagroom
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
bakpapier