Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
bewaar
bewaar

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en 1/2 citroen uitpersen. Vis droogdeppen, met peper bestrooien en in 4 gelijkmatige stukken snijden. Elk stuk vis met 2 plakken ham omwikkelen, vastzetten met cocktailprikker. In koekenpan helft van boter verhitten en kabeljauwfilet in ca. 8 min. aan beide zijden gaarbakken. Vis uit pan nemen en braadvocht afblussen met citroensap en jenever. Rest van boter in vlokjes door jus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Vis over vier borden verdelen en jeneverjus erover schenken. Lekker met aardappelpuree en gekookte worteltjes met peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig